Cadeautip!!!

Bloemenabonnement voor particulieren 
Zoekt u een leuk en origineel cadeau? Denk dan ook aan een bloemenabonnement.
Het particuliere abonnement bestaat uit een leenvaas/pot of schaal met verse bloemen welke door ons bezorgd wordt op elk gewenst adres, maar afhalen is ook een optie. Uiteraard houden wij bij elke levering rekening met de wensen en voorkeuren van de ontvanger. Dit kan desgewenst wekelijks, 2-wekelijks en maandelijks. De looptijd van dit abonnement is afhankelijk van uw budget en wensen. Het particuliere bloemenabonnement wordt veel geleverd in bv verzorgingshuizen. De bloemen staan al in de vaas, de ontvanger hoeft zelf niets aan deze levering te doen, maar geniet toch van een mooi boeket bloemen.

Zakelijk bloemenabonnement:
Entree, receptie, vergaderzaal, kantoor, wachtruimte of bureau. Plaatsen binnen uw bedrijf waar een bloemenabonnement uitkomst kan bieden. Zo creëert u een representatieve uitstraling en een prettige werksfeer. Het abonnement kan 1 of 2 wekelijks bezorgd worden. En alle ondergronden zijn in bruikleen. Het abonnement geeft geen contractuele verplichtingen. We komen graag een keer persoonlijk langs voor adviezen.

Zijden bloemen abonnement:
Wij bieden ook de mogelijkheid voor een zijden bloemen abonnement. Bestaande uit zijden bloemen en houten stronken. U ontvangt 4 (of 5x) per jaar een verassend arrangement in de stijl van uw bedrijf. Elk kwartaal een nieuw abonnement. U kunt ook kiezen voor 5x per jaar, u krijgt dan in de kerstperiode een mooi kerststuk geplaatst.